RSL-luidsprekers Speedwoofer 12S Subwoofer weggeefactie!

“Wij reviewen het, jij wint het!” Audioholics Contest is terug en wordt gesponsord door onze goede vrienden van RSL-luidsprekers!

“We beoordelen het, jij WIN HET!” is de enige Audioholics Contest die één winnaar het reviewmodel stuurt. Getest en goedgekeurd voor volledig onderhoud, de winnaar ontvangt precies dat apparaat dat een hoofdrol speelde in een recensie van Audioholics. De overigens gloednieuwe eenheid rust in de originele doos, maar heeft al de nodige tests ondergaan. Welkom bij de RSL Speedwoofer 12S Sub winactie!

Opmerking: Aangezien dit onze review-unit was, zijn enkele kleine cosmetische onvolkomenheden te verwachten, maar de unit is 100% volledig functioneel en getest.

Onze weggeefactie deze zomer is van een audiobedrijf dat geen introductie behoeft op Audioholics. RSL Speakers heeft naam gemaakt met high-end luidsprekers tegen verrassend redelijke prijzen, je vindt voor elk wat wils voor elk budget. Afgelopen jaren Speedwoofer 10S MKII onder de indruk van Audioholics-recensent, James Larson zozeer dat het werd bekroond met de Product van het jaar-prijs 2022 in de subcategorie budget. Dit jaar heeft RSL opgevolgd met een groter En slechter sub die reikt tot nog lagere frequenties. De 12S Speedwoofer brengt krachtige, muzikale bas van 16 Hz tot 200 Hz bij +-3dB met 500 watt RMS < 1% THD en 1550 watt pieken. Onze tests hebben bevestigd dat de 12S heeft klasse leidend 16Hz-uitvoer in zijn categorie.

Hoe de Audioholics-wedstrijd werkt

Zoals gebruikelijk bij wedstrijden in de stijl van Audioholics-sweepstakes, is deelname aan deze willekeurige trekking gratis VRIJ!
Maar nu kunt u optioneel uw kansen om te winnen vergroten door via internet in contact te komen met Audioholics en nog meer kansen verdienen door de wedstrijd met vrienden te delen via ons aanmeldingsformulier (hieronder). Alleen jouw e-mailen adres en naam
zijn vereist voor de eerste registratie. Door je te registreren voor de prijsvraag ga je akkoord met het ontvangen van geweldige nieuwsbrieven van Audioholics en de sponsor van deze wedstrijd, RSL Speakers. Maar schrijf je snel in want voor middernacht Vrijdag 3 Augustus

het deelnameformulier voor de sweepstake wordt gesloten en EEN gelukkige winnaar wordt in de volgende week uitgekozen en gecontacteerd via e-mail! Zie de Audioholics-wedstrijdregels Algemene voorwaarden sticky op het wedstrijdforum voor alle details.

BELANGRIJKE NOTITIE: Audioholics-wedstrijden zijn altijd GRATIS, van registratie tot verzending van de prijs. Niemand van Audioholics zal proberen contact op te nemen met een registrant totdat de registratie is gesloten en u hoeft nooit een vergoeding te betalen voor deze wedstrijd. Let dus op uw spamfilters voor het geval we proberen contact met u op te nemen!

RSL Speedwoofer 12S Subwoofer

De Speedwoofer 12S is de nieuwste actieve subwoofer van RSL en een evolutionaire stap voorwaarts in de Speedwoofer-lijn van het bedrijf. De 12S is meer dan alleen een grotere Speedwoofer 10S die een grotere, diepere bas levert dan zijn 10-inch tegenhangers. Speedwoofer 12S is genoemd naar zijn 12-inch driver die wordt aangedreven door een 500 watt RMS XDR-serie klasse-D-versterker die pieken van 1500 watt kan leveren wanneer de soundtrack veeleisend wordt. Net als eerdere Speedwoofers maakt de sub gebruik van RSL is gepatenteerd Compressiegidstechnologie, een porting-systeem dat een grotere tijdelijke respons mogelijk maakt dan andere geporteerde subs. De driver/transducer is ook gebouwd volgens de gebruikelijke hoge normen van RSL’s Speedwoofer-lijn met een gegoten aluminium mand en met Kevlar versterkte papieren conus aangedreven door dubbel gestapelde magneten in zijn FEA-geoptimaliseerde motor.

RSL Speedwoofer 12S Livestream Event – Productdetails onthuld!

12S Speedwoofer-evolutie

Naast het presenteren van een grotere doosgrootte, zijn er enkele verbeteringen in het 12S Speedwoofer-ontwerp, afgezien van het toevoegen van een paar centimeter aan de drivergrootte ten opzichte van de 10S. RSL heeft de 12S-frequentierespons afgestemd om aanzienlijk dieper te gaan met een nog lagere basuitbreiding dan 10S. Volgens de tests van Jame, gedocumenteerd in zijn Speedwoofer 12S-recensie op Audioholics, is de nieuwe sub in staat om…

…duikend naar een subsonische 16Hz binnen een +/-3dB-venster. De bestuurder gebruikt twee gespiegelde spiders, terwijl de 10S slechts één spider gebruikte. Het voordeel hiervan is dat het bewegende samenstel van de driver veel meer beperkt zal zijn tot een enkel bewegingsvlak, en dit zal helpen om vervorming te verminderen en ook te voorkomen dat de spreekspoelvormer de binnenkant van de motor raakt. Door de spinnen te spiegelen, worden alle niet-lineariteiten aan één kant van de beweging van de spin teniet gedaan door een omgekeerde beweging, en dit ontwerp zou moeten helpen om harmonische vervormingsproducten van even orde te verminderen. De versterker van de 12S maakt gebruik van een nieuwe koellichaamtechnologie voor een grotere thermische efficiëntie en capaciteit. Er is ook een aan de voorzijde gemonteerde LED-meter die niveaus voor volume kan weergeven, evenals dempings- of DSP-modi. Dit is handig omdat de 12S wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat de gebruiker kan zien welke aanpassingen er op de sub zelf worden gedaan. Dit zijn slechts enkele aspecten die de Speedwoofer 12S zowel kwalitatief als kwantitatief zouden moeten verbeteren ten opzichte van de Speedwoofer 10S.

Een ding waar je op kunt rekenen met de Speedwoofer-lijn is dat RSL de levering van een afstandsbediening NIET schuwt, bankaardappelen verheugen zich overal! Het is een eenvoudige afstandsbediening waarmee u intuïtief het volume en de geavanceerde DSP-instellingen van de Speedwoofer-versterker kunt instellen. Eerlijk gezegd kan het spelen met DSP-instellingen op een sub urenlang plezier opleveren met A/B basresponsvergelijkingen op zicht met behulp van je favoriete filmscènes of liedjes. En de XDR-versterker van RSL heeft alle subwoofer DSP’s die je nodig hebt. Wat volgt zijn slechts enkele van de specificaties van de Speedwoofer 12S. Zien De productpagina van RSL voor het volledige overzicht.

Speedwoofer 12S DSP-instellingen:

 • REFERENTIE: Minimale EQ-verwerking, “natuurlijke” respons voor ideale voorbijgaande prestaties
 • FILM: Verbeterde uitvoer tussen 25-35 Hz om laagfrequente inhoud op lage niveaus te vergroten
 • MUZIEK: Opgeschorte respons voor extensie, maar met een goede impact van de hoge bas
 • GRENS: “Buurvriendelijk” … Lagere frequenties verlaagd om gerommel door muren te beperken

Versterker uit de XDR-serie:

 • IR-afstandsbediening (Power Toggle, Volume +-, Mute, DSP Mode direct select (Referentie, Muziek, Films, Grens)
 • Externe 3,5 mm IR-ingang voor bedrading externe IR-sensor (oog)
 • 500 watt RMS < 1% THD
 • 1550 watt piek
 • Patent aangevraagd HSS™ Heat Sink/Shield-technologie voor grotere thermische efficiëntie en capaciteit
 • DSP-modi – referentie, muziek, films, grens (LED-indicator achter komt overeen met display op voorzijde)

RSL Speedwoofer 12S Achterkant met Versterkerplaat

Woofer:

 • 12-inch 500+ watt woofer
 • 4 ohm nominale impedantie
 • Gepatenteerd RSL Gegoten aluminium frame met dubbele spider-integratie
 • Klippel geoptimaliseerde lineaire magneetmotor en bijpassende ophanging
 • High-Excursion FEA geoptimaliseerd ontwerp motorstructuur

Speedwoofer 12S Doos

Speedwoofer 12S Exploded Box-diagram

Meer details over RSL Speedwoofer 12S Direct van de bron

Lees het volledige overzicht van de prijs door James Larson: RSL Speedwoofer 12S

Ontvang volledige productdetails bij RSL: RSL Speedwoofer 12S Subwoofer

Opmerkingen over de Audioholics-wedstrijd:

Lees voordat u binnenkomt: Wedstrijdregels, voorwaarden en voorschriften

Inzending moet worden ontvangen VOOR 03/08/23 om 23:59 EDT

Door je te registreren voor de wedstrijd, ga je ermee akkoord om zowel de Audioliefhebbers En RSL-luidsprekers e-mail nieuwsbrieven. Inzendingen beperkt tot alleen de aangrenzende 48 staten.

Om deel te nemen aan de weggeefactie:


1. Registreer met naam/e-mailadres om de e-mailnieuwsbrieven van Audioholics en RSL Speakers te ontvangen, verdien optionele punten met extra betrokkenheid en aanbevelingen.

2. Antwoorden hetzelfde adres gebruiken als u als winnaar wordt gecontacteerd.

Opmerking: U wordt ALLEEN gecontacteerd vanuit een authentieke audioholics e-mailadres NA de wedstrijd eindigtkan er contact met u worden opgenomen voor verificatie van deelname aan een Audioholics-wedstrijd.

BELANGRIJKE NOTITIE:

Prijs verzonden tot en met augustus 2023.

OVERZICHT WEDSTRIJDREGELS: Ga alsjeblieft naar onze Wedstrijdregels plakpost in de Audioholics-forum voor de compleet
reglement. Om deel te nemen, hoeft u alleen maar een e-mailadres op te geven en de bevestiging te volgen om u aan te melden voor de nieuwsbrieven van Audioholics en RSL Speakers. Lees de volledige wedstrijdregels, voorwaarden en voorschriften voordat je meedoet. Een nieuwe abonnee die zich tussen nu en 08/03/23 aanmeldt, wordt willekeurig gekozen als systeemwinnaar. Er wordt slechts één inzending geaccepteerd voor de wedstrijd. Het systeem weet of u al bent binnengekomen en voorkomt dat u meerdere keren binnenkomt. * Wacht niet, de inschrijfperiode loopt af 03 augustus 2023 om 23:59 EDT! Inzendingen beperkt tot alleen de aangrenzende 48 staten.

Bedankt voor het invoeren van een andere “We beoordelen het, jij WINT het” Audioholics-wedstrijd!

Speciale dank aan RSL-sprekers voor het sponsoren van deze wedstrijd

Veel succes in de wedstrijd! Heb een veilige en gelukkige zomer.

BLIJF LUISTEREN!

Bluetooth-speaker.nl
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart