KEF trapt zomeruitverkoop af met een Super Speaker Deal

KEF trapte vandaag zijn zomeruitverkoop af met een mooie deal voor zijn bekroonde compacte LSX II draadloze luidsprekersysteem.

Het compacte systeem met twee luidsprekers, dat een Top Pick kreeg vanwege zijn veelzijdigheid en voortreffelijk geluid, zal tot begin september verkrijgbaar zijn voor $ 1.000 – een besparing van bijna 30% op de normale prijs van $ 1.400.

Goed doordacht en onberispelijk gebouwd, het LXS II-systeem is volledig op zichzelf staand en heeft niets meer nodig dan stroom en een internetverbinding. Start de app en je hebt Tidal, Qobuz, Spotify, Amazon Music en andere topstreamingservices direct tot je beschikking – zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ‘een systeem aansluiten’. Je hoeft niet eens een kabel tussen de speakers te leggen als je dat niet wilt.

Toen hij vorig jaar het LXS II-systeem besprak, was ervaren recensent Dan Kumin gefascineerd door het vermogen van sprekers om een ​​geloofwaardig gevoel van ruimte te geven. “Het maakt niet uit wat ik bedacht, het geluid was helder, gedetailleerd en ruimtelijk duidelijk.”

Zie de overeenkomst hier.

Bluetooth-speaker.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart